Adatvédelmi tájékoztató

Adatkezelő neve: Larion Zoé

Adatkezelő címe: 1074 Budapest, Huszár utca 8. 3/5
Adatkezelő email elérhetőségelarionzoe@gmail.com
Adatkezelő telefonos elérhetősége: +36705252025

Kezelt adatok köre: név, e-mail cím, telefonszám

Adatkezelés célja: értesítések újdonságokról, értesítések új blog bejegyzésekről, személyre szabott tájékoztatás szolgáltatásokról

Az érintettek köre: Nem továbbítom 3. fél számára a Nőképző iránt érdeklődő ügyfeleim adatait (név, telefonszám, email cím).

Az adatok megismerésére jogosult adatkezelők személyeNem továbbítom 3. fél számára a Nőképző iránt érdeklődő ügyfeleim adatait (név, telefonszám, email cím).

 

Az adatkezelés időtartama: Az adatkezelő, az általa biztonságosan, elzárt, jelszóval védett területen tárolt adatok (név, telefonszám, email cím) megőrzését mindaddig vállalja, míg az ügyfél a leiratkozási vagy adattörlési igényét e-mail üzenetben vagy postai levél által írásban nem kéri. Az ügyfél írásos kérésére, az adatkezelő által küldött válaszlevél által bármikor megtekintheti, módosíthatja és törlését kérheti a tárolt adatoknak, melyek végrehajtását az adatkezelő 72 órán belül vállalja.

Tájékoztatás adathordozási jogrólhttps://www.adatvedelmirendelet.hu/adatvedelmi-rendelet/gdpr-az-adathordozhatosaghoz-valo-jog/

Adatvédelmi rendeletben érintettek egyéb jogaihttps://net-jog.hu/2017/03/08/az-erintettek-jogai-a-gdpr-ben/

 

Top ;